Webshop ontwikkeling

De winkel van de toekomst

Het nieuwe winkelen

Winkels verdwijnen, en de webwinkels en bestellingen via internet blijven maar stijgen. Internet is de toekomst. Wij zijn er van overtuigd dat dit alleen maar blijft groeien.
In een kennismakingsgesprek kijken wij graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Gedurende dit gesprek willen wij samen met u kijken naar de wensen en behoefte voor de webwinkel. Enkele onderwerpen die ter spraken kunnen komen zijn zaken als design van uw webwinkel, usability (denk aan de navigatie, product filters etc.), vindbaarheid, marketing en interessante termen voor uw webshop. Tijdens dit gesprek krijgen wij een goed beeld van uw wensen, en kunnen wij met deze wensen de webshop ontwikkelen.

Met uw wensen in onze gedachten gaan we beginnen met het ontwerpen. Hierbij kijken we naar de gebruiksvriendelijkheid, de stijl die u wilt uitstralen, en responsive. Meer dan de helft van de webwinkels en websites wordt bezocht met een tablet of smartphone. Een perfect functionerende webshop op desktop, tablet en smartphone mag zeker niet ontbreken. In veel gevallen maken wij ook gebruik van bestaande templates, om zo de hoge opstart kosten te kunnen onderdrukken. Deze passen we zo aan, dat deze aansluit bij uw wensen.

Wij houden van

webtechnologie

Wij integreren o.a. betaalmethodes als iDEAL, creditcard, PayPal in uw webshop, waardoor klanten makkelijk, eenvoudig en snel kunnen afrekenen. Iedere betaalmethode is mogelijk!

Om uw conversie te verhogen, en om meer uit uw webwinkel helpen te halen, bestuderen wij graag het gedrag van uw klanten. Door middel tools als Google Analytics en Google Webmaster Tools, krijgen wij een goed inzicht op het koop en surfgedrag van uw bezoeker en klanten. Met deze gegevens kunnen we bekijken wat de populairste pagina’s zijn op uw webwinkel, of waar uw bezoekers juist op afhaakt. 

Aan hand van deze gegevens kunnen we elementen of pagina’s gaan verbeteren.
Bij de ontwikkeling van uw webshop gebruiken wij de laatste technologieën als HTML5 en CSS3. Niet te vergeten, programmeertalen als PHP en Javascript worden veelzijdig gebruikt bij het ontwikkelen van uw webwinkel. Ook wordt de webshop zo ontwikkeld dat Google alle informatie goed kan uitlezen. Dit is belangrijk voor de SEO.