WordPress maatwerk

Wij zijn jouw WordPress Experts

Wij zijn een jong team uit Tilburg die jaren ervaring hebben in het op maat maken van uitdagende WordPress websites. Wil jij een op maat gemaakte website of koppeling en heb je een voorkeur voor WordPress als content management systeem? Dan ben je bij Allround Web op de juiste plek!

WordPress bied veel mogelijkheden

Standaard heeft WordPress al veel functionaliteiten. Een paar voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld een blog, foto’s bewerken en het aanmaken van menu’s. Content toevoegen aan de website gaat vlot en eenvoudig. Daarnaast kunnen wij ook maatwerk functionaliteiten implementeren. Ons team van experts maken dan ook graag een op maat gemaakte website.

Laten we samen aan de slag gaan!

WordPress maatwerk

WordPress bied online erg veel verschillende thema’s. Wij werken met bestaande templates maar bouwen ook onze eigen templates.

Optimalisatie

Het optimaliseren van jouw website is niet alleen goed voor de ervaring van je bezoekers, veiligheid en de snelheid, maar draagt ook bij aan een betere positie binnen de Google zoekmachine.

WordPress Migratie

Op maat gemaakte websites op basis van de wensen van jou als klant. Vraag nu een offerte aan voor een snel en scherp aanbod!

Template maatwerk

Wij ontwerpen en bouwen een volledige maatwerk website. We kijken naar de stijl die jij voor ogen hebt en zorgen dat de uitstraling van de website past bij je bedrijf.

Plugin maatwerk

Wij ontwikkelen WordPress plugins die stabiel draaien, geen errors veroorzaken na een update en geen veiligheidsrisico’s opleveren voor je website.

API koppelingen

Een API maakt het mogelijk om afzonderlijke softwareprogramma’s of -onderdelen met elkaar te laten communiceren. Via de API worden de benodigde gegevens uitgewisseld.