WordPress maatwerk

Wij zijn

Jouw WordPress expert

We zijn een jong team uit Tilburg die jaren ervaring hebben in het op maat maken van uitdagende WordPress websites. Wil je een op maat gemaakte website of koppeling? En heb je een voorkeur voor WordPress als content management systeem? Dan ben je bij Allround Web op de juiste plek.

WordPress Maatwerk

WordPress bied online erg veel verschillende thema’s. Wij werken met bestaande templates maar bouwen ook onze eigen templates. 

 

Optimalisatie

Het optimaliseren van uw website is niet alleen goed voor de ervaring van uw bezoekers, veiligheid en de snelheid, maar draagt ook bij aan een betere positie binnen de Google zoekmachine.

WordPress Migratie

Wilt u uw website naar een nieuw domeinnaam of heb je een nieuwe hostingpartij gekozen? Moet u uw WordPress-website om wat voor reden dan ook ooit verhuizen, dan doen we dat voor jou.

WordPress

bied veel mogelijkheden

Standaar heeft wordpress al veel functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een blog, foto’s bewerken en het aan maken van menu’s. Content toevoegen aan de website gaat vlot en eenvoudig. Maar ook kunnen wij maatwerk functionaliteiten implementeren. Ons team van experts maken dan ook graag een op maat gemaakte website.

Template maatwerk

Wij ontwerpen en bouwen een volledige maatwerk website. We kijken naar de stijl die u voor ogen heeft en zorgen dat de uitstraling van de website past bij je bedrijf.

Plugin maatwerk

Wij ontwikkelen WordPress plugins die stabiel draaien, geen errors veroorzaken na een update en geen veiligheidsrisico’s opleveren voor je website.

API koppelingen

Een API maakt het mogelijk om afzonderlijke softwareprogramma’s of -onderdelen met elkaar te laten communiceren.
Via de API worden de benodigde gegevens uitgewisseld. 

Voorbeelden

Van WordPress maatwerk websites