Diensten

Allround Web is in oorsprong gespecialiseerd in website ontwikkeling, en webshop ontwikkeling. Maar omdat wij in de loop de jaren verder zijn gaan kijken dan alleen naar de website of webshop kunnen wij het totaal plaatje aanbieden. Zo zijn wij niet alleen gespecialiseerd in de web ontwikkeling, maar houden wij bijvoorbeeld ons ook bezig met de vormgeving. Ook het onderhoud van de webapplicatie kan volledig door ons worden gedaan. Zelfs hosting kunnen wij voor u regelen.
Een website of webshop heeft ook bezoekers nodig. Dit kan met Social Media,  SEO of SEA.

Vormgeving

Een website of webshop moet niet alleen goed functioneren, maar moet er ook goed uit zien. Wij ontwerpen uw website of webshop aan de hand van uw huisstijl en wensen. Ook met het ontwikkelen of vernieuwen van de huisstijl van uw bedrijf of organisatie kunnen wij u van dienst zijn.

Naar vormgeving

Onderhoud

Zorg er voor dat uw website of webshop up-to-date is. Dit om aanvallen of hacks van buiten af te voorkomen. Wij kunnen uw webapplicatie dagelijks controleren op updates, en zo nodig deze uitvoeren.

Naar onderhoud

SEA

Graag boven aan op specifieke zoekwoorden, en dit bij een specifieke doelgroep? Dit kan met SEA. Wij richten graag uw campagne in, met de juiste advertenties.

Naar SEA

Social Media

Nederlanders zitten gemiddeld een uur per dag op Facebook. En dan zijn er ook nog andere Social Media kanalen zoals Twitter, LinkedIn en Instagram. Wij helpen u graag met het opzetten en beheren van uw Social Media accounts. Ook kunnen wij op deze kanalen voor u adverteren.

Naar Social Media