Diensten

Allround Web is in oorsprong gespecialiseerd in website ontwikkeling, en webshop ontwikkeling. Maar omdat wij in de loop de jaren verder zijn gaan kijken dan alleen naar de website of webshop kunnen wij het totaal plaatje aanbieden. Zo zijn wij niet alleen gespecialiseerd in de web ontwikkeling, maar houden wij bijvoorbeeld ons ook bezig met de online marketing. Ook het onderhoud van de webapplicatie kan volledig door ons worden gedaan. Zelfs hosting kunnen wij voor u regelen. Een website of webshop heeft ook bezoekers nodig. Dit kan door middel van online marketing.

Website ontwikkeling

We begonnen ooit met het bouwen van websites: iets wat we dus al jaren doen. Doordat we zoveel websites hebben gebouwd, weten we wat werkt én wat niet werkt. De websites worden voorzien van een Open-Source CMS, met de nieuwste technieken. Jouw website is dus future-proof, en beschikbaar op ieder apparaat.

Webshop ontwikkeling

Wil jij je producten ook online aanbieden, en zo nog meer mensen bereiken? Wij bouwen hoge kwaliteit webshops die eenvoudig te onderhouden zijn. Ook helpen we vervolgens graag met het verhogen van het aantal conversies.

WordPress maatwerk

Een website of webshop is natuurlijk erg handig voor jou als ondernemer. Maar een WordPress website of webshop die volledig op maat gemaakt is voor jouw bedrijf biedt veel meer kansen. Door het gebruikersvriendelijke systeem WordPress kun je zelf eenvoudig een bericht of blog plaatsen op jouw website of webshop.

Onderhoud

Het onderhouden van jouw website of webshop is van levensbelang. Het web verandert continu en je zult dus jouw website goed moeten onderhouden om mee te kunnen draaien in de online wereld. Wij beschikken over de kennis en tools om dit helemaal voor jou uit handen te nemen. 

Hosting

Wij bieden hoge kwaliteit hosting aan. Deze servers zijn voorzien van SSD schijven, en maken gebruik van de laatste technieken en ontwikkelingen. Zo laadt de website of webshop super snel en worden er iedere dag back-ups gemaakt. Nu met gratis SSL certificaten! Dit allemaal tegen een voordelig tarief.

Of iets anders?

Neem dan contact met ons op!