Diensten

Allround Web is in oorsprong gespecialiseerd in website ontwikkeling, en webshop ontwikkeling. Maar omdat wij in de loop de jaren verder zijn gaan kijken dan alleen naar de website of webshop kunnen wij het totaal plaatje aanbieden. Zo zijn wij niet alleen gespecialiseerd in de web ontwikkeling, maar houden wij bijvoorbeeld ons ook bezig met de vormgeving. Ook het onderhoud van de webapplicatie kan volledig door ons worden gedaan. Zelfs hosting kunnen wij voor u regelen.
Een website of webshop heeft ook bezoekers nodig. Dit kan met Social Media,  SEO of SEA.

Website Ontwikkeling

Tegenwoordig gebeurd bijna alles via internet. Wanneer we naar een winkel gaan, kijken we even snel op de website voor de openingstijden of het assortiment, en als we een film kijken checken we even de trailer of recensies. Internet is niet meer te missen in het dagelijkse leven.

Naar Website Ontwikkeling

Webshop Ontwikkeling

Winkels verdwijnen, en de webwinkels en bestellingen via internet blijven maar stijgen. Internet is de toekomst. Wij zijn er van overtuigd dat dit alleen maar blijft groeien.

Naar webshop Ontwikkeling

Vormgeving

Een website of webshop moet niet alleen goed functioneren, maar moet er ook goed uit zien. Wij ontwerpen uw website of webshop aan de hand van uw huisstijl en wensen. Ook met het ontwikkelen of vernieuwen van de huisstijl van uw bedrijf of organisatie kunnen wij u van dienst zijn.

Naar vormgeving

Onderhoud

Zorg er voor dat uw website of webshop up-to-date is. Dit om aanvallen of hacks van buiten af te voorkomen. Wij kunnen uw webapplicatie dagelijks controleren op updates, en zo nodig deze uitvoeren.

Naar onderhoud

Hosting

Op zoek naar een webhosting pakket? Allround Web heeft super snelle SSD hosting, tegen een betaalbare prijs. Dit nu met gratis SSL certificaten. Onze hosting pakketten zijn voorzien van een script wat virussen en aanvallen van buiten tegenhoud. De hosting is WordPress geoptimaliseerd. Dit betekend dat de server is ingericht voor de beste WordPress performances.

Naar Hosting

Social Media

Nederlanders zitten gemiddeld een uur per dag op Facebook. En dan zijn er ook nog andere Social Media kanalen zoals Twitter, LinkedIn en Instagram. Wij helpen u graag met het opzetten en beheren van uw Social Media accounts. Ook kunnen wij op deze kanalen voor u adverteren.

Naar Social Media

SEO

Op zoek naar een website, product of plaats? Tegenwoordig zoeken we alles even snel op Google. Vaak kijken we alleen naar de eerste pagina. SEO staat voor Search Enige Optimalization. In het Nederlands zoekmachine optimalisatie. Dit geeft uw website een betere positie in de organische zoekresultaten van zoekmachines als Google.

Naar SEO

Copywriter

Een copywriter is iemand die gespecialiseerd is in het schrijven van teksten. Denk bijvoorbeeld aan reclame en andere wervende teksten. Vaak heeft een copywriter hiervoor een taalkundige, journalistieke of communicatieve opleiding gevolgd, maar dat hoeft niet perse zo te zijn. Sommige hebben er ook geen opleiding voor gedaan. De kunst van een copywriter is de bewerkstellig van een actie bij de lezer.

Naar Copywriter

SEA

Graag boven aan op specifieke zoekwoorden, en dit bij een specifieke doelgroep? Dit kan met SEA. Wij richten graag uw campagne in, met de juiste advertenties.

Naar SEA