Diensten

Allround Web is in oorsprong gespecialiseerd in website ontwikkeling, en webshop ontwikkeling. Maar omdat wij in de loop de jaren verder zijn gaan kijken dan alleen naar de website of webshop kunnen wij het totaal plaatje aanbieden. Zo zijn wij niet alleen gespecialiseerd in de web ontwikkeling, maar houden wij bijvoorbeeld ons ook bezig met de online marketing. Ook het onderhoudย van de webapplicatie kan volledig door ons worden gedaan. Zelfs hosting kunnen wij voor u regelen. Een website of webshop heeft ook bezoekers nodig. Dit kanย door middel van online marketing.

Website ontwikkeling

Websites bouwen, iets wat we al jaren doen. Doordat we zoveel websites hebben gebouwd, weten we wat werkt en wat niet werkt. De websites worden voorzien van een Open-Source CMS, met de nieuwste technieken. Jouw website is dus future-proof, en beschikbaar op ieder apparaat.

Webshop ontwikkeling

Steeds meer winkels verdwijnen, en veranderen naar online winkels. Een webshop is een online winkel waarmee er veel verkopen gegenereerd kunnen worden. Wij bouwen hoge kwaliteit webshops. Ook helpen we graag na het bouwen met het verhogen van de conversie.

Online marketing

Door middel van online marketing kun jij jouw website of webshop een echte boost geven! Denk hierbij aan het gebruik van social media, SEO en Google Adwords. Wij beschikken over specialisten die gedreven zijn om jouw website of webshop online meer zichtbaarheid te bieden waardoor je meer conversies kunt genereren.

WordPress maatwerk

Een website of webshop is natuurlijk erg handig voor jou als ondernemer. Maar een WordPress website of webshop die volledig op maat gemaakt is voor jouw bedrijf bied veel meer kansen. Door het makkelijk te besturen systeem van WordPress kun je zelf super makkelijk een bericht of blog plaatsen op jouw website of webshop.

Onderhoud

Het onderhouden van jouw website of webshop is van levensbelang. Het web veranderd continu en je zult dus jouw website goed moeten onderhouden om mee te kunnen draaien in de online wereld. Wij beschikken over de kennis en tools om dit helemaal voor jou uit handen te nemen.ย 

Hosting

Wij bieden hoge kwaliteit hosting aan. Deze servers zijn voorzien van SSD schijven, en maken gebruik van de laatste technieken en ontwikkelingen. Zo laad de website of webshop super snel en worden er iedere dag back-ups gemaakt. Nu met gratis SSL certificaten. Dit allemaal tegen een voordelig tarief.