Diensten

Allround Web is in oorsprong gespecialiseerd in website ontwikkeling, en webshop ontwikkeling. Maar omdat wij in de loop de jaren verder zijn gaan kijken dan alleen naar de website of webshop kunnen wij het totaal plaatje aanbieden. Zo zijn wij niet alleen gespecialiseerd in de web ontwikkeling, maar houden wij bijvoorbeeld ons ook bezig met de online marketing. Ook het onderhoud van de webapplicatie kan volledig door ons worden gedaan. Zelfs hosting kunnen wij voor u regelen.
Een website of webshop heeft ook bezoekers nodig. Dit kan met Social Media,  SEO of SEA.

Website ontwikkeling

Websites bouwen, iets wat we al jaren doen. Doordat we zoveel websites hebben gebouwd, weten we wat werkt en wat niet werkt. De websites worden voorzien van een Open-Source CMS, met de nieuwste technieken. Uw website is dus future-proof, en beschikbaar op ieder apparaat.

Webshop ontwikkeling

Steeds meer winkels verdwijnen, en veranderen naar online winkels. Een webshop is een online winkel waarmee er veel verkopen gegenereerd kunnen worden. Wij bouwen hoge kwaliteit webshops. Ook helpen we graag na het bouwen met het verhogen van de conversie.

Hosting

Wij bieden hoge kwaliteit hosting aan. Deze servers zijn voorzien van SSD schijven, en maken gebruik van de laatste technieken en ontwikkelingen. Zo laad de website of webshop super snel en worden er iedere dag back-ups gemaakt. Nu met gratis SSL certificaten. Dit allemaal tegen een voordelig tarief.

Vormgeving

Een goed logo, en een goede huisstijl is erg belangrijk voor ieder bedrijf. Maar ook de uitstraling van bijvoorbeeld uw folders, flyers of posters. Dit geldt ook voor uw website. Allround Web geeft uw bedrijf een nieuw leven met een vernieuwde huisstijl en/of website.

Social Media

Via Social Media kunt u bereiken wie u wilt. Op leeftijd, geslacht en zelfs op interesses. Want zeg nou zelf, wat is een website of webshop die niets oplevert? Wij helpen graag met het maken van een zakelijke pagina, en richten graag uw advertenties in.

SEO & SEA

Als u een website of webshop hebt is het ook fijn als u gevonden wordt in online zoekmachines als Google. Dit kan met SEO of SEA. Wij helpen graag met het optimaliseren van uw website of met het inrichten van een Google Adwords campagne.