WordPress Cursus – Bij ons aan het juiste adres!

WordPress Cursus – Bij ons aan het juiste adres!

Heb jij ook zo’n moeite met WordPress? En zou je graag meer willen weten of leren over dit onderwerp? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! AllroundWeb bied jou een wordpress cursus op maat en garanderen je van een succesvol resultaat.

WordPress Cursus

In deze cursus leer je om te gaan met CMS wat staat voor ”Content Management Systeem”. Hiermee kun je een website maken en onderhouden. Het is erg belangrijk om dit begrip te kennen, dit is eigelijk het allerbelangrijkste want zonder deze kennis kun je geen website bouwen of onderhouden. Je leert de basisprincipes van HTML en PHP. PHP: Hyper Preprocessor en HTML staat voor HyperText Markup Language.

Deze twee termen ga je vaak tegen komen in de cursus en als je zelf bezig bent met WordPress. Het is daarom erg belangrijk dat je de basisbegrippen dus goed kent. Je gaat vooral veel te weten komen over geavanceerde templates. Maar wat zijn dit nou eigelijk? Nou ga ik natuurlijk niet alles erover vertellen want dat komt voort in de cursus, maar ik kan al wel alvast een inzicht geven in wat hiermee bedoeld word. Templates kun je eigelijk zien als een soort sjablonen. Hierin word de vorm van de pagina vast gelegd.

Wat is WordPress nou eigelijk en waarom heb je dat nodig?Wordpress cursus

Nou als allereerst, wordpress heb je nodig om je pagina te maken. Het is een Content Management Systeem, dit kun je zien als de achterkant van een website, hierin worden de pagina’s gemaakt voor jouw website. Je kunt hierin bijvoorbeeld media, links, blogs, webshops en websites in maken. Het is een open source, dat houd in dat je zelf aanpassingen kan maken op je website wanneer je maar wilt. Je leert tijdens de cursus om zelf thema’s te maken en deze in je website programmeren.

Ook ga je werken met Costum Post Type in WordPress, dit zijn verschillende post types op je website. Denk bijvoorbeeld aan pagina’s en berichten, dit zijn wel de meest voorkomende en gebruikte tools op een website. Maar ook bijlagen, revisies en navigatie hoort bij post types. Je kunt ook zelf een post type toevoegen als je deze bijvoorbeeld apart wil hebben staan en niet onder ”berichten of pagina’s”. Denk bijvoorbeeld aan een portfolio die je op je website wil hebben staan.

WordPress Basis Cursus

Naast de geavanceerde WordPress cursus die hierboven is vernoemd, bieden wij ook een basis cursus. Mocht je nou nog nooit van WordPress hebben gehoord is het denk ik het meest handige om met deze cursus te starten. Hierin worden alle basis begrippen verteld. Je leert bijvoorbeeld over wat precies WordPress nou inhoud en waar deze voor dient. Het is vrij simpel om met wordpress te werken, het werkt flexibel en gebruiksvriendelijk. Bijna alle dingen worden standaard aangegeven. Dus denk bijvoorbeeld aan als je een tekst aan het schrijven bent voor een pagina voor jouw website, dan geeft wordpress al zelf aan of het duidelijk in genoteerd en het leesbaar voor de kijkers zal zijn. Het is zeer zeker geschikt voor zelfstandigen, eenmanszaken en MKB. Ook voor blogs ben je bij wordpress helemaal op je plek. Meer informatie of wil je jezelf aanmelden voor de cursus? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

ย