Over ons

Allround Web is sinds 2010 actief in de online wereld. Er is veel veranderd op het gebied van internet en technieken. Wij zijn uitgegroeid tot een full service internet bureau, die de online doelen van onze klanten realiseert. Waar andere zich beperken op bijvoorbeeld alleen de website, maken wij het verschil.

Wij kijken graag verder dan alleen naar de website. Natuurlijk is de website een erg belangrijk onderdeel van de onderneming. Maar op een website moeten ook bezoekers komen. Dit kan met online marketing. Een website heeft goede foto’s nodig. Social Media? Word de website in zoekmachines goed gevonden? Is de website snel en goed zichtbaar op alle apparaten? En ga zo maar door!

Allround Web is begonnen als een uitgelopen hobby. Tijdens de schooltijd van Rob Abrahams, waarbij hij een opleiding Media Development heeft gevolgd, werden er in zijn eerste jaar al websites gemaakt. Dit begon voor vrienden en familie, maar naar een tijd is dit gaan groeien. 1 jaar later was daar Allround Web. En het is niet bij alleen websites gebleven. Ook voor webshops, vormgeving en marketing is Allround Web hét adres!

Je moet doen wat je leuk vindt, waar je goed in bent en waar je passie ligt. Altijd zijn wij opzoek naar nieuwe uitdagingen en nieuwe technieken te leren en te ontdekken, die we kunnen gebruiken in de toekomst en kan uiten in ons werk.

Rob Abrahams

Eigenaar