Over ons

Allround Web is sinds 2010 actief in de online wereld. Sinds die tijd is er veel veranderd op het gebied van internet en technieken. Wij zijn uitgegroeid tot een full service internet bureau dat de online doelen van onze klanten realiseert. Wij realiseren jouw online doel met maatwerk websites en webshops. Waar andere bureau’s zich beperken tot bijvoorbeeld slechts het bouwen van websites en webshops, maken wij het verschil met ons uitgebreide aanbod. Naast onze developers hebben wij ook online marketeers in het team, die graag aan de slag gaan met jouw online zichtbaarheid.

Renzo Klarenbeek

Front-end Developer

Floris van der Aa

Back-end Developer

Stef Schalks

Fullstack Developer

Pieter Kwast

Back-end Developer

Rob Abrahams

Eigenaar

Rob Abrahams is de eigenaar van Allround Web en de drijvende kracht achter het bedrijf. Met zijn passie voor techniek en online marketing heeft hij het bedrijf opgebouwd tot wat het nu is. Rob is altijd op zoek naar nieuwe manieren om de online doelen van onze klanten te realiseren. Met het bedrijf biedt hij oplossingen voor allerlei online uitdagingen, waarbij hij zich altijd richt op het creëren van een optimale gebruikerservaring. Rob is ervan overtuigd dat online succes een combinatie is van technische kennis, creativiteit en de juiste strategie. Zijn kracht is het creëren van een geheel dat op alle vlakken optimaal aansluit bij de wensen van de klant.

Rick Oirschot

Developer

Rick van Oirschot is de hoofdontwikkelaar binnen ons team. Rick heeft een uitgebreide kennis van PHP, Javascript, SQL, CSS en HTML. Zo weet hij voor elk project een goed plan te maken om een bepaalde functionaliteit of applicatie op te zetten. Ook is Rick continue opzoek naar nieuwe innovaties binnen ons vakgebied, zo weet hij zijn kennis steeds te verbreden om op een nog betere en efficiëntere manier te werk te gaan. Verder is Rick een aardige, leuke en enthousiaste collega die graag zijn nieuwe ideeën en inzichten met andere deelt.

Cas van Eijkeren

Developer
Cas van Eijkeren is sinds December 2022 werkzaam bij Allroundweb als projectmanager en developer. Hij is verantwoordelijk voor het opzetten, ontwikkelen en beheren van websites. Door zijn ervaring met verschillende talen zoals HTML, CSS, PHP en JavaScript is hij in staat om complexe websites te maken die perfect aansluiten bij de wensen van de klant. Hij heeft een passie voor technologie en is altijd op zoek naar nieuwe kansen en manieren om websites en applicaties te verbeteren. In zijn vrije tijd houdt hij zich voornamelijk druk bezig met gamen, voetbal kijken en fitness. Cas is een enthousiaste teamspeler die altijd bereid is om tot het uiterste te gaan om een project te voltooien.