WordPress developer – Development voor al uw maatwerk

Webdesign webdeveloper

Wij bieden wordpress developer voor u op maatwerk! Altijd al moeite gehad met het op maat maken van uw website? Dan zijn wij er voor u! Wij bieden u een WordPress Developer op maatwerk en leveren gegarandeerd succes.

Wat is WordPress Developer?

Developer, letterlijke vertaling: Ontwikkelaar. Dit is een vrij brede term voor het ontwikkelen van een website op het internet (het Wereld Wijde Web). Denk maar aan het ontwikkelen van een eenvoudige statistieke website met een enkele pagina van platte tekst tot de meest complexe webgebaseerde internettoepassingen. Er is een uitgebreide lijst met verschillende taken die gewoonlijk word verwezen naar een web -ontwikkeling. ”Web Developer”  moet u eigelijk zien als een verzamelnaam voor alle dingen die te maken hebben met het realiseren van een website maken. We verstaan hieronder webdesign, client-side, server-side-programmeren en het beheer van de webservers.

WordPress maatwerk

WordPress is een open-source content management systeem met heel veel mogelijkheden! Het word in allerlei vormen aangeboden en daarom kun je meerdere kanten op met wordpress. Hiermee bedoelen we dus dat we rekening houden met wat uw eisen zijn. Omdat we zoveel kanten op kunnen maakt het een stuk interessanter.

Magento maatwerk

Dit is de unieke manier voor een webshop/website helemaal te laten stralen! We houden rekening met het soort doelgroep wat past bij uw website en zorgen daarbij voor de juiste uitstraling. Ook vinden wij het belangrijk dat uw website klasse, warmte en een welkom -gevoel vertoond. Zodat als de klant/bezoeker uw website bezoekt, hij/zij ook blijft terugkomen. Maar vooral dat ze het interessant vinden wat ze zien.

Templates ontwikkeling

Templates kun je zien als een sjabloon. Het is er eigelijk voor om ervoor te zorgen dat alle pagina’s een beetje gelijk zijn. Maar er zijn wel meer mogelijkheden die kunnen worden ingebouwd in een template. Allround Web maakt templates voor uw website/webshop op maat.

Plugin ontwikkeling

Ook voor plugin ontwikkeling of development bent u bij Allround Web aan het juiste adres. Plugins zijn extra functionaliteiten voor uw website. Het handige aan plugins is dat je ze zo kunt uitschakelen wanneer je ze niet meer wilt gebruiken. Mocht u meer informatie willen met betrekking tot plugin ontwikkeling aarzel dan niet om contact op te nemen.

Misschien vind je dit ook interessant

WordPress designer

Ben je op zoek naar een goede WordPress Designer? Dan is Allround Web daar voor jou! Wij ontwerpen een professioneel design, en bouwen deze voor

Lees verder »

Wat is WordPress?

Wat is WordPress nou precies? Dat is een vraag die bij veel mensen naar boven komt. WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee websites

Lees verder »

Handige links