WordPress website laten maken Tilburg

Wordpress website laten maken Tilburg

WordPress website laten maken Tilburg

WordPress is op dit moment een van de grootste CMS systemen. Daarom; WordPress website laten maken Tilburg, door Allround Web. Wij zijn een jong, energiek en vernieuwend bedrijf, wat gepassioneerd is in het ontwerpen en ontwikkelen van websites en webshops.

Wat is WordPress?

WordPress is een CMS systeem. Dit wil zeggen; Content Management Systeem. Hierdoor is het voor de gebruiker makkelijk om de website te beheren. Wanneer je jouw website laat bouwen in WordPress, kun je deze zelf beheren. Denk aan het aanpassen en toevoegen van pagina’s, blog berichten en afbeeldingen. Maar ook zaken als menu aanpassen, of acties op de website plaatsen is geen enkel probleem.

WordPress maakt gebruik van Open Source code. Dit wilt zeggen dat de code open is, en ontwikkelaars vanuit de hele wereld hier aan kunnen mee werken. Dat is de kracht van WordPress. Daardoor is het systeem altijd up-to-date, en wordt er gebruik gemaakt van de laatste standaarden en technieken.

Wanneer je een WordPress website laten maken Tilburg zoekt, kun je er voor kiezen om een standaard template te gebruiken, maar je kunt er ook een op maat laten maken. Wanneer je een template op maat laat maken, wordt deze volledig naar jouw wensen ontworpen. Zo onderschijt je jouw website, van je concurrentie, en kunnen (potentiële) klanten zich inleven in de stijl van jouw bedrijf.

WordPress websites en maatwerk Tilburg

Wij bouwen WordPress websites en webshops. Ook maatwerk is voor ons geen enkel probleem. Voor ieder probleem is een oplossing. Allround Web zorgt er voor dat jouw website tot in de puntjes wordt uitgewerkt. Zo zorgen we er voor dat de website responsive is, en schaalt op ieder apparaat. Maar ook SEO vinden wij erg belangrijk. Want wat is er nou vervelender, dan een website die niet goed gevonden wordt. Snelheid moet je zeker ook niet vergeten. Je (potentiële) klant is namelijk zo bij jouw concurrent, als je website niet snel genoeg laad. Daarom moet de code van de website goed in elkaar zitten en moeten afbeeldingen op de juiste manier geoptimaliseerd worden.

WordPress is ook geschikt voor webshops

WordPress is ook erg geschikt voor webshops. Dit wordt gedaan in combinatie met Woocommerce. Woocommerce is een plug-in waarmee WordPress kan worden uitgebreid.

Wil je graag wat meer informatie, of een vrijblijvende offerte? Dat kan door naar de contact pagina toe te gaan, of stuur vrijblijvend een mailtje naar info@allroundweb.nl. Bellen mag ook altijd naar 013-4700072. Tot snel!