Referenties

Van Boekel accountants en adviseurs
Lees verder
Allround Web realiseerde voor ons een nieuwe website en Intranet-omgeving. Binnen korte tijd moesten veel zaken gerealiseerd worden en Allround Web schakelde daarin heel snel. Ze communiceerde vlot en begreep vaak meteen wat we bedoelden. Met een vaste afgesproken prijs is voor ons een degelijke nieuwe website gemaakt. Na het bouwen van de Intranet-omgeving hebben ze het project netjes afgesloten en kunnen we zelf aan de slag met het vullen en aanpassen van de pagina’s. Toch blijven ze betrokken en kun je ze bereiken wanneer het nodig is. Ook dan heb je binnen no time antwoord op je vragen…
Steffi de Haan
MERKLAB
Lees verder
Allround Web heeft voor mijn vorige werkgever De Haan Group veel gedaan rondom de onderhoud van de website. Toen ik begin 2018 voor mezelf begon heb ik dan ook geen moment getwijfeld om ze te vragen mijn website te bouwen. Allround Web is professioneel, denkt mee en is bovenal ontzettend snel. Zowel in communicatie als in realisatie. Hij heeft mij in een kleine week aan een volledig nieuwe, draaiende site geholpen die er precies zo uit zag als mijn vormgever had bedacht. Allround Web is makkelijk bereikbaar en geeft snel en duidelijk antwoord op al je vragen. Geen computertaal, maar begrijpelijke antwoorden en handleidingen. Voor mij is Allround Web een erg goede keuze geweest, ik ben zeer tevreden over zijn diensten!
Richard de Chêne
Galerie de Chêne
Lees verder
In verband met omstandigheden waren wij als Kunstgalerie en opleidingscentrum genoodzaakt een nieuwe website ontwikkelaar alsook beheerder daarvoor te vinden. Met 4 weken was het zover en hebben ze de 3 websites gepresenteerd conform onze wensen m.b.t. de uitstalling, vormgeving en inhoud. Nu een klein jaar later berust mijn inziens dan ook het succes van onze samenwerking op de persoonlijke aandacht voor de klant, de creativiteit van zijn kant alsook de snelheid van uitvoering van opdrachten tegen mijn inziens een acceptabele kostprijs. Allround Web was voor ons dan ook de juiste keuze!
Masoumah Hosseini
Lees verder
Ontzettend professioneel, snel en meedenkend. Communiceert duidelijk. Spreekt vaste (lage) prijs af en geen verrassingen achteraf. Reageert onvoorstelbaar snel op e-mails en lost problemen razendsnel op. Allround Web is zeer aan te raden! Ik ben meer dan tevreden over zijn diensten!
Previous
Next