Referenties

We hadden reeds een bestaande website, maar we wilden vernieuwen. Meer functionaliteit, fris hernieuwd ontwerp, en een website die toekomstbestendig zou zijn. We hadden de opdracht uitstaan, en onder andere Rob reageerde op deze opdracht. Hij gaf goed advies, kwam deskundig over, en ook de prijs was uitstekend. De keuze was gemaakt! Hij heeft geluisterd naar al onze wensen, en deze top uitgevoerd. Ook de finishing touch, met een wijziging hier en daar, en achteraf nog wat dingetjes verbeteren of maken, is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Verrassend is altijd de snelheid waarmee dingen geregeld worden. Heel fijn als klant! Allround Web heeft er een tevreden klant bij, en wat ons betreft zeker een aanrader!

Dirk van der MeulenVDM Kantoormeubelen

Allround Web realiseerde voor ons een nieuwe website en Intranet-omgeving. Binnen korte tijd moesten veel zaken gerealiseerd worden en Rob schakelde daarin heel snel. Hij communiceerde vlot en begreep vaak meteen wat we bedoelden. Met een vaste afgesproken prijs is voor ons een degelijke nieuwe website gemaakt. Na het bouwen van de Intranet-omgeving heeft hij het project netjes afgesloten en kunnen we zelf aan de slag met het vullen en aanpassen van de pagina’s. Toch blijft hij betrokken en kun je hem bereiken wanneer het nodig is. Ook dan heb je binnen no time antwoord op je vragen…

Van Boekel accountants en adviseurs

Rob heeft voor mijn vorige werkgever De Haan Group veel gedaan rondom de onderhoud van de website. Toen ik begin 2018 voor mezelf begon heb ik dan ook geen moment getwijfeld om hem te vragen mijn website te bouwen. Rob is professioneel, denkt mee en is bovenal ontzettend snel. Zowel in communicatie als in realisatie. Hij heeft mij in een kleine week aan een volledig nieuwe, draaiende site geholpen die er precies zo uit zag als mijn vormgever had bedacht. Rob is makkelijk bereikbaar en geeft snel en duidelijk antwoord op al je vragen. Geen computertaal, maar begrijpelijke antwoorden en handleidingen. Voor mij is Allround Web een erg goede keuze geweest, ik ben zeer tevreden over zijn diensten!

Steffi de HaanMERKLAB

Ik kwam via een tip bij Allround Web terecht omdat ik op zoek was naar een nieuwe Web designer voor een nieuwe Webshop. Helaas had ik mij laten verleiden om door iemand anders een Webshop te laten bouwen met dermate veel beperkingen en dus was mijn portemonnee inmiddels net zo beperkt. Bij Allround Web kreeg ik een eerlijke prijs en geen verrassingen achteraf! Allround Web kijkt goed naar het “DNA” van het bedrijf, product en wensen. Rob kwam met goede input, hij heeft mij daarbij heel goed kunnen helpen om alles een juiste ‘plek’ te geven en mee te denken hoe het een en ander vorm te geven. Heel fijn om mee samen te werken en verstand van de huidige trends op dat gebied, veel geduld voor zijn klanten.

Hand Made FlipFlops

In verband met omstandigheden waren wij als Kunstgalerie en opleidingscentrum genoodzaakt een nieuwe website ontwikkelaar alsook beheerder daarvoor te vinden. Daar wij als galerie niet de kennis hebben en ook zeker niet de tijd om websites te ontwikkelen en te beheren, ben ik na wat informatie in contact gekomen met Rob Abrahams van Allround Web. In een persoonlijk gesprek met hem hebben mijn partner en ik al onze wensen m.b.t. vormgeving en inhoud voor de 3 nieuwe websites aan hem voorgelegd, naast zijn ideeën daarover kwamen we snel tot overeenstemming en ging hij het conceptplan verder inhoudelijk vorm geven.

Met 4 weken was het zover en heeft hij de 3 websites gepresenteerd conform onze wensen m.b.t. de uitstalling, vormgeving en inhoud. Na wat kleine details kon het geheel dan ook vrij snel vrijgegeven worden voor publicatie. Inmiddels zijn wij overeengekomen om ook het beheer van deze drie websites bij hem in handen te geven. De mutaties welke wij regelmatig doorvoeren op de sites meld ik bij hem aan, waarop hij deze vertaalt naar de sites . Ook voor bijkomende activiteiten voor ons bedrijf zoals het verzorgen en ontwerpen van nieuwsbrieven, uitnodigingen, mailings en reclame-uitingen etc. voert Allround Web voor ons uit. Nu een klein jaar later berust mijn inziens dan ook het succes van onze samenwerking op de persoonlijke aandacht van Rob Abrahams voor de klant, de creativiteit van zijn kant alsook de snelheid van uitvoering van opdrachten tegen mijn inziens een acceptabele kostprijs. Allround Web was voor ons dan ook de juiste keuze!

Richard de Chêne

De onderlinge communicatie betreft de opdracht voor het ontwerpen en ontwikkelen van mijn website verliep uitermate voorspoedig. Rob is in staat om een dergelijke opdracht te inventariseren. In het ontwerp proces laat hij de verschillende stadia van zijn ontwerp aan mij zien om vervolgens het ontwerp bij te sturen. Gaat zorgvuldig om met de bijsturing. Hij is in staat om het resultaat af te stemmen op hetgeen wat ik van hem verwachtte. Ik ben dus uitermate tevreden over het eindresultaat.

Geert Koevoets

Rob Abrahams is de drijvende kracht achter Allround Web. Zijn kracht zit in de combinatie tussen goed luisteren en begrijpen wat de klant wil en een snelle realisatie. Hij neemt me op ICT vlak veel werk uit handen zodat ik kan doen waar ik goed in ben. Ieder zijn eigen specialisatie. Rob zijn opleiding sluit aan bij zijn werk waardoor hij over een groot netwerk van gelijkgestemde kan beschikken. Hierdoor vindt hij voor iedere wens een oplossing. Rob is een no-nonsens jongen die zijn afspraken altijd nakomt.

Nick Op den Buijsch

Vanaf het eerste contact is Allround Web deskundig bij mij overgekomen.
Naast deskundigheid wordt het bedrijf gekenmerkt door een snelle communicatie en heldere afspraken.

Trouwdecoratie

Ontzettend professioneel, snel en meedenkend. Communiceert duidelijk. Spreekt vaste (lage) prijs af en geen verrassingen achteraf. Reageert onvoorstelbaar snel op e-mails en lost problemen razendsnel op. Allround Web is zeer aan te raden! Ik ben meer dan tevreden over zijn diensten!

Masoumah Hosseini