Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Heb jij je eigen webshop of website opgezet maar wordt je niet goed gevonden in Google? Dan wordt het tijd om jouw website voor de zoekmachines te optimaliseren! Maar hoe doe je dit? Menig ondernemer heeft hier moeite mee, en dat is ook niet zo gek. Het is een hele klus om uit te zoeken hoe dit werkt. Waarom zou je dit werk zelf doen? Als ondernemer heb je het al druk genoeg! Geef dit tijdrovende werk uit handen bij Allround Web.

Wat houdt zoekmachine optimalisatie in?

Zoekmachine optimalisatie houdt in dat je jouw website of webshop optimaal maakt om gevonden te worden in Google. Hiervoor zijn verschillende technieken.

  • Teksten SEO proof maken
  • Relevante pagina’s 
  • Optimaliseer je URL’s
  • Gebruiksvriendelijkheid van je website
  • Afbeeldingen en alt-tags

Klinkt moeilijk? Dat is het ook voor iemand die hier geen verstand van heeft! Gelukkig heeft Allround Web hier wel verstand van. Nu denk jij, ‘waarom zou ik mijn website willen optimaliseren?’. Wanneer jij jouw website optimaliseert voor Google, is het mogelijk dat je hoger in de zoekresultaten terecht komt. Zoals je misschien wel weet kijk je wanneer je een zoekopdracht doet eigenlijk altijd naar de 5 bovenste websites die tevoorschijn komen. De rest laat je links liggen. Wanneer jij met jouw website of webshop in de top 5 komt vergroot je de kans dat zoekers op jouw website klikken en dus een eventuele conversie bij jou doen. Door zoekmachine optimalisatie vergroot je de kans op conversies, iets wat jij als ondernemer natuurlijk heel graag wilt.

Wat kunnen wij betekenen?

Nu vraag jij je af, ‘wat kan Allround Web dan voor mij betekenen?’. Allround Web bied jou de mogelijkheid om dit vervelende werk uit handen te nemen. Wij kunnen SEO teksten schrijven die optimaal zijn voor Google. Daarnaast kunnen wij relevante pagina’s maken voor op jouw website. Wij optimaliseren jouw website of webshop voor Google! Hierdoor kom je hoog in de zoekresultaten en behaal je meer conversies.

Benieuwd naar wat Allround Web voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via https://allroundweb.nl/contact/ en samen lanceren we jouw website naar een hoger niveau!

Waarom Allround Web?

Snel schakelen

Snelle omschakeling en service zijn onze kernwoorden. De online wereld verandert razendsnel. Allround Web groeit mee.

Betaalbaar

Een online marketing strategie die betaalbaar is.

Full service webbureau

Jouw partner voor webdesign, development en online marketing strategieën.

Wat anderen zeggen

Onderhouden WordPress website

Wij van Allround Web bieden WordPress onderhoud. Vanaf slechts € 15,- per maand zorgen wij ervoor dat jouw website of webshop volledig bijgewerkt is naar de laatste maatstaven. Hierdoor voorkom je lekken in jouw systeem en behoud je een veilige en snelle omgeving. Allround Web controleert wekelijks jouw website en voert alle updates uit. Zo zorgen wij ervoor dat jouw website altijd up-to-date is en je geen zorgen hoeft te maken om het onderhoud van je website.

Aanvragen Wordpress Onderhoud