Online Marketing

Laat je bedrijf groeien!

Ontdek hoe jij aan de lopende band nieuwe klanten kunt genereren!

Wij zorgen ervoor dat jij weer tijd hebt om te focussen op jouw business. Wij helpen jou om je business online te promoten. Zo kun jij je weer volledig bezig houden met het ondernemen!

Google Ads

Voordat jouw advertenties in Google worden opgezet, analyseren wij eerst de online en offline omgeving van jouw bedrijf. Vervolgens worden in overleg de doelen, doelgroep, targeting en het budget vastgesteld. Vervolgens maken, monitoren en optimaliseren wij de advertenties non-stop!

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie is van belang om te zorgen dat jouw website zoveel mogelijk potentiële klanten triggert. Wat een conversie inhoudt kun je zelf bepalen. Dit kan bijvoorbeeld een offerte aanvraag zijn, of een online aankoop. Het triggeren van klanten gaat nu beginnen!

Facebook Ads

Voor het opzetten van advertenties in Facebook wordt ook hier eerst de omgeving van jouw bedrijf geanalyseerd. De doelen, doelgroepen en het budget zijn voor iedere campagne onmisbaar en zullen dus in overleg worden vastgesteld. Opmaak en planning van de advertenties gaat nu beginnen! 

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het optimaliseren van de positie in de zoekresultaten van Google. Content is essentieel voor het beïnvloeden van paginastatistieken. Een site die nauwelijks bezocht wordt zal niet snel bovenaan in Google staan. Laat het optimaliseren maar beginnen en stijg naar boven!

Google Shopping

Google shopping zorgt ervoor dat als een eventuele klant zoekt op een specifiek product, dat uw website bovenaan de zoeklijst van Google komt te staan met het type product dat u verkoopt. Met behulp van afbeeldingen en specifieke prijzen is in één oogopslag duidelijk wat je verkoopt en voor welke prijs. 

Nieuwsbrief

Verstuur jij regelmatig een nieuwsbrief voor jouw bedrijf, maar haal je hier niet direct resultaten uit? Allround Web helpt jou om jouw nieuwsbrieven effectief in te zetten! Het maken van een goede nieuwsbrief kan soms een hele uitdaging zijn. Start nu direct met een pakkende nieuwsbrief!