Online Marketing

Laat je bedrijf groeien!

Ontdek hoe jij aan de lopende band nieuwe klanten kunt genereren!

Wij zorgen ervoor dat jij weer tijd hebt om te focussen op jouw business. Wij zijn zelf zeker niet goed in alles, jij vast ook niet?
Daarom leggen wij de focus waar wij excelleren; Online Marketing. Zo kun jij ook weer volledig bezig zijn met het ondernemen in jouw vak!

Google Ads

Voordat jouw advertenties in Google worden opgezet, analyseren wij eerst de online en offline omgeving van jouw bedrijf. Vervolgens wordt er in overleg de doelen, doelgroep, targeting en het budget vastgesteld. Dan gaan we nu advertenties opmaken en inplannen!

De kwaliteit van de advertenties zijn van uiterst belang tijdens de biedingsoorlogen van Google Ads. Kies daarom dus voor ervaring en kwaliteit bij het realiseren van jouw advertenties. 

Facebook Ads

Voor het opzetten van advertenties in Facebook wordt ook hier eerst de omgeving van jouw bedrijf geanalyseerd. De doelen, doelgroepen en het budget zijn voor iedere campagne onmisbaar en zullen dus in overleg worden vastgesteld. Opmaak en planning van de advertenties gaat nu beginnen! 

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het optimaliseren van de positie in de zoekresultaten van Google. Content is essentieel voor het beïnvloeden van paginastatistieken (tijd op de pagina, bouncepercentage, gedragstroom, etc.) Een site die nauwelijks bezocht wordt kan nooit bovenaan in Google staan. Daarom moeten er altijd andere handelingen plaatsvinden om consistent verkeer naar de website te realiseren. Vervolgens wordt er data geanalyseerd om onderbouwde verbeteringen op de pagina door te voeren.

Content Marketing

Content marketing richt zich op het creëren van kwalitatieve inhoud (tekst, foto- en videografie) op strategische wijze. Contentmarketing is tegenwoordig een onmisbaar gedeelte in het koopbeslissingsproces van jouw klant. Mensen hebben altijd vragen rondom jouw producten/diensten en willen deze beantwoord zien worden door een expert. Bied jij jouw klanten deze antwoorden?