Online Marketing tips!

online marketing

Tegenwoordig kun je als bedrijf niet zonder online marketing. Social media, content, SEO, email marketing, allemaal essentieel wanneer je als bedrijf wil groeien.

Wij zetten een aantal praktische tips uiteen waar jij op kunt letten als je jouw bedrijf online wilt neerzetten!

 

1. Investeer tijd

Het is belangrijk om je te richten op de lange termijn. Investeer tijd en energie om iets op te bouwen. Natuurlijk wil je direct conversies en verkeer zien binnenstromen, maar loont zich om te focussen op de lange termijn.

2. Mobiele versies zijn belangrijk

Tegenwoordig worden telefoons bij uitstek gebruikt om op internet te surfen. Ook doet men een groot deel van de online aankopen via een mobiele telefoon. Vergeet dus niet om jouw website of webshop te optimaliseren voor mobiele telefoons. Een site die mobiel responsief is zal zich automatisch aanpassen naar een layout die mooi mobiel wordt weergegeven.

 

3. Maakt het persoonlijk

Een persoonlijke benadering is voor de meeste consumenten belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van iemands voornaam bij een order-mail. Onderzoek  laat zien dat gepersonaliseerde mails leiden tot transacties die 6x zo hoog zijn dan bij algemene mails.

 

4. Probeer Remarketing

Door middel van cookies is het mogelijk om bezoekers van jouw website te traceren op het internet. Je kunt een marketing campagne inrichten die gericht is op juist deze bezoekers. Deze bezoekers zijn eerder geneigd een aankoop te doen, en bovendien blijf je zo top-of-mind bij geïnteresseerden.

5. Visuele content werkt

Visueel interessante content zoals video’s trekken de aandacht en zijn geliefd bij consumenten! Onderzoek laat zien dat gebruikers zo’n 88% langer op een website blijven wanneer deze een video bevat, dan wanneer er geen video is. Je hoeft niet meteen professioneel mediabedrijf in te huren, maar kan ook zelf een dynamische video in elkaar zetten met handige programma’s of apps.

Wil jij nu graag jouw online marketingstrategie aanpakken? Neem snel contact op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Allround Web

Mocht het na het lezen van de blog toch niet zelf lukken, neem dan contact met ons op en besteed het werk uit.
wij hebben als bedrijf erg veel ervaring en zijn daarom perfect voor de opdracht. 

				
					
				
			

Misschien vind je dit ook interessant

Handige links