Internet Marketing Bureau Tilburg

Internet marketing bureau Tilburg

Internet Marketing Bureau Tilburg

Allround Web is het Internet Marketing Bureau Tilburg. Wij ontwerpen en ontwikkelen niet alleen je website of webshop, maar wij kijken verder dan dat. Want wat heb je aan een website of webshop die niet gevonden wordt, of geen resultaat oplevert? Tegenwoordig is internet niet meer weg te denken voor iedere onderneming. Wanneer je bedrijf geen of een slechte website heeft, is een potentiële klant zo bij de concurrent, die waarschijnlijk wel een professionele website of webshop heeft. Ga dus voor Allround Web, internet marketing bureau Tilburg en bekijk de mogelijkheden.

Internet Marketing Bureau Tilburg is een must voor vele bedrijven

Wanneer je een website hebt en geen bezoekers of klanten uit de website haalt, is het tijd voor internet marketing. Maar ook wanneer je jouw website een boost wilt geven, kun je aan de gang met internet marketing. Wij hebben veel ervaring op het gebied van het optimaliseren van uw website. Zo kunnen wij helpen met het verhogen van je positie in Google. Wanneer jij boven aan staat op bepaalde keywords, zullen potentiële klanten je snel vinden. Ook zijn wij experts in Social Media. Van het inrichten voor je zakelijke Facebook pagina, tot Facebook advertenties. Door de ervaring die wij door de jaren hebben opgebouwd kunnen wij je online positie verbeteren en vindbaarheid vergroten.

Meten = weten!

Google Analytics is een erg handige tool om te zien hoeveel bezoekers je hebt, maar ook om te zien wat je bezoekers nou precies doen op jouw website. Als het belangrijk is dat mensen naar jouw contact pagina gaan, maar er daar geen bezoekers op komen wordt het tijd om daar iets aan te doen. In Analytics kun je precies zien hoe lang een bezoeker op een pagina is, naar welke pagina hij/zij daarna gaat, en op welke pagina hij/zij uitstapt. Deze gegevens zijn waardevol. Met deze gegevens kun je jouw website optimaliseren, en zo meer uit je website halen. Wij denken graag met je mee, en helpen je bedrijf graag verder. Allround Web is het internet marketing bureau in Tilburg.

Facebook is op dit moment hét social media platform waarop je perfect kunt adverteren. Dit werkt het beste wanneer je doelgroep helder is, dan kun je gericht adverteren. Dit wil zeggen dat jouw advertenties alleen worden getoond aan jouw doelgroep. Bijvoorbeeld: Je hebt een kledingzaak en wilt meer dameskleding gaan verkopen. Uit je Analytics statistieken is gebleken dat op de pagina voor dameskleding vooral door vrouwen tussen de 25 en 35 wordt bezocht, uit Tilburg. In Facebook maken we een nieuwe doelgroep aan, die er voor zorgt dat de advertentie alleen wordt getoond aan vrouwelijke Facebook gebruikers in Tilburg, tussen de 25 en 35. Zo adverteer je doelgroep gericht, en zal je conversie vele male hoger liggen.

Internet Marketing voor webshops

Zeker voor webshops is internet marketing tegenwoordig een must. Heb jij een webshop, maar heeft je webshop geen bezoekers, of verkoop je niets? Het wordt dan hoog tijd om iets met internet marketing te gaan doen! Internet marketing bureau Tilburg Allround Web helpt jouw hier graag bij verder. Zoals hierboven vermeld kan Facebook advertenties ook heel interessant zijn voor webshops. Zo kun je doelgroep gericht adverteren met de producten uit je webshop. Voor webshop marketing zijn er ontelbaar mogelijkheden. Heb je bijvoorbeeld al eens aan de vindbaarheid (SEO) van jouw webshop gedacht? Ook is het mogelijk om een Google Shopping Feed te implementeren. Zo worden de producten uit jouw webshop automatisch naar Google gestuurd, en zullen deze boven aan de pagina komen te staan.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden. Op zoek naar een bedrijf die je kan ondersteunen met jouw internet marketing, of de internetmarketing voor je kan doen? Neem dan snel contact met ons op! Wij bespreken graag de mogelijkheden.

E-mail: info@allroundweb.nl
Telefoonnummer: 013-4700072