Google Ads - Succesvol adverteren op het Google Netwerk

Google is tegenwoordig de bekendste zoekmachine, en er vindt elke dag dan ook ontzettend veel verkeer plaats via Google. Een uitstekende reden om dan ook via Google adverteren! Door middel van Google Adwords is het mogelijk om (gerichte) advertenties te vertonen bij de zoekresultaten van Google. Allround Web helpt jou graag bij het opzetten en monitoren van zo’n campagne op Google!

 

Er vinden dagelijks miljoenen zoekopdrachten plaats via Google. Google Adwords maakt het mogelijk om mensen te targeten die specifiek op zoek zijn naar jouw product of service! Door de Google Adwords campagne goed in te richten, is jouw advertentie alleen te zien voor mensen die ook actief op zoek zijn naar wat jij aanbiedt!

Betaal alleen per klik

Je betaalt bij Google Adwords pas voor de advertentie wanneer iemand ook daadwerkelijk klikt op die advertentie. Zo blijven de kosten voor de campagne laag, en betaal je alleen als er écht wordt geklikt. Bovendien komen de advertenties alleen terecht bij diegenen die ook op zoek zijn naar jouw product of service, en dat is natuurlijk ontzettend effectief!

De hoogte van je advertentiebudget kun je geheel zelf bepalen. En je zult nooit meer betalen dan je maandelijkse budgetlimiet. Wij zorgen ervoor dat de campagne zo effectief mogelijk wordt ingericht, en zullen deze waar nodig bijstellen.

Kwaliteit van je website of webshop

Google wijst een bepaalde kwaliteitsscore toe aan jouw website of webshop. Deze score is gebaseerd op een groot aantal factoren waaronder de relevantie van de site. De relevantie van de advertentie voor het zoekwoord en de relevantie van de webpagina waar deze advertentie naar verwijst zijn hierbij van groot belang. Hoe relevanter de informatie op jouw webpagina, hoe minder je uiteindelijk hoeft te betalen per klik aan Google Adwords. Het gaat er om dat degene die een zoekopdracht uitvoert, vindt wat hij zoekt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Om een succesvolle advertentie op te zetten is er wat vooronderzoek nodig. Wij onderzoeken welke zoekwoorden vaak gezocht worden, hoeveel concurrentie er op dit zoekwoord is en hoeveel de kosten per klik zijn. Aan de hand van deze informatie gaan wij een plan opstellen om de beste resultaten uit jouw advertentie te halen. Op deze manier halen we het meeste uit jouw advertentiecampagne. Allround Web is een expert als het aankomt op online marketing campagnes. Door de jarenlange ervaring die wij hebben met het bouwen van websites en webshops weten wij wat nodig is om jouw website eruit te laten springen bij Google advertenties. Samen met onze marketing specialisten kunnen wij jouw bedrijf tot een succes maken! Benieuwd naar wat Allround Web voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op via: +31 13 4700072 of stuur een e-mail naar: info@allroundweb.nl

Waarom Allround Web?

Snel schakelen

Snelle omschakeling en service zijn onze kernwoorden. De online wereld veranderd razendsnel. Allround Web groeit mee.

Betaalbaar

Een online marketing strategie die betaalbaar is.

Full service webbureau

Jouw partner voor webdesign, development en online marketing strategieën.

Wat anderen zeggen