WordPress designer

Ben je op zoek naar een goede WordPress Designer? Dan is Allround Web daar voor jou! Wij ontwerpen een professioneel design, en bouwen deze voor je in een WordPress template. Ook kunnen wij een complete WordPress website voor je ontwikkelen, inclusief foto’s en teksten.

Voor meer informatie vul het formulier rechts (voor desktop) of onder deze tekst (voor telefoon), of ga naar de contact pagina. Je mag ook altijd een mailtje sturen naar info@allroundweb.nl of bellen naar 013-4700072.

Op zoek naar een goede WordPress designer?

Een goed en kwalitatief design is belangrijk. Niet alleen overtuig je daarmee je bezoekers, maar ook is je website het visitekaartje van je bedrijf of organisatie. Een website moet er super gelikt uitzien. Wanneer een bezoeker op je website komt, moet deze in de eerste paar seconden al overtuigd zijn. Je hebt namelijk maar 1 eerste indruk.

Wij zien dit voor internet het zelfde. Wanneer een website er niet uit ziet, of de structuur is niet duidelijk, zijn we zo bij de volgende website. En daarmee loop je potentiële klanten mis, wat natuurlijk hartstikke sonde is. Het menu hoort op de juiste plek, en de website moet een duidelijke en gestructureerde opbouw hebben. Maar dit mag niet ten koste gaan van de creativiteit. Wij weten structuur en creativiteit te combineren.

Zonder responsive website doe je niet meer mee

Ook responsive mag zeker niet vergeten worden. Wanneer een website responsive is, wordt deze juist weergeven op ieder apparaat. Dus, als je de website op een desktop kijkt, kun je alle informatie makkelijk en duidelijk lezen, en wanneer je daarna de zelfde website op je telefoon bekijkt, moet dit nog steeds zo het geval zijn. Waar er op desktop 2 of 3 blokken naast elkaar staat, wordt het op een smartphone 3 blokken onder elkaar. Wist je dat Google websites uit de mobiele zoekmachine gaat  verwijderen als de website niet responsive is?

Niet alleen het design, maar ook de ontwikkeling

Tegenwoordig doen we alles met internet. Wanneer we naar een winkel gaan, checken we even snel de website voor de openingstijden en/of producten, en wanneer we opzoek zijn naar een product zoeken we het op Google en bestellen het. Eenvoudig en klaar. Maar is jouw website vindbaar op het moment dat een (potentiële) klant jou zoekt? Dit heet SEO. Allround Web heeft daarvoor de oplossing. Onze WordPress websites en WordPress designs zijn standaard zoekmachine vriendelijk.

Het is ook om rich snippets in de code te verwerken, zodat je bijvoorbeeld sterren bij de zoekresultaten krijgt. Zo verhoog je de CTR (Click to rate). Dit is het percentage dat doorklikt vanuit Google naar jouw website. Hoe hoger hoe meer bezoekers.

Kortom, voor een goede WordPress designer moet je bij Allround Web zijn! Wij helpen je graag met het ontwerpen en het bouwen van de perfecte website voor je bedrijf of organisatie. Voor meer informatie stuur even een mailtje naar info@allroundweb.nl of bel naar 013-4700072, en hopelijk tot snel!

Misschien vind je dit ook interessant

Social Proof

Is jouw Webshop Social proof? Tegenwoordig is ‘social proof’ een veelgebruikte beïnvloedingstechniek. Je kunt eenvoudig laten zien hoe goed jouw producten scoren door simpelweg te

Lees verder »

Handige links