Intranet

Intranet met wordpress

Naast websites en webshops, ontwikkelen wij ook andere toepassingen (op maat). Zoals onder andere een intranet. Een intranet is een privénetwerk binnen een organisatie waartoe enkel medewerkers toegang hebben. Vaak gebruiken grote bedrijven een intranet om alle werknemers (soms van buitenlandse vestigingen) toegang te geven tot bedrijfsinformatie en diensten. Het intranet is niet alleen handig om informatie te delen, maar kan ook gebruikt worden om te kunnen samenwerken in documenten. Ook kunnen wij externe documenten koppelen aan het intranet zodat het lijkt alsof het binnen het intranet valt. Allerlei soorten systemen kunnen op het intranet worden aangesloten. Bijvoorbeeld Word documenten die u buiten het intranet maakt en koppelt aan het intranet.

Verschil Intranetwerk en Extranetwerk

In sommige gevallen willen bedrijven hun interne bedrijfsnetwerk ook gedeeltelijk delen met externe partijen. In dit geval spreken we van een extranet in plaats van een intranet. Het doel van een extranet is het beveiligd beschikbaar stellen van bedrijfsinformatie en gegevens aan klanten, partners en leveranciers buiten de organisatie. Dit kunnen wij custom maken wanneer een bedrijf bijvoorbeeld op projectbasis werkt met andere partijen. Het deel dat de externen nodig hebben, zal dan ter beschikking worden gesteld.

Custom Intranet laten bouwen

Wij bouwen op maat software via WordPress. Omdat wij deze toepassing op maat ontwikkelen, kunnen deze voldoen aan alle specifieke wensen van de klant. Zo hebben wij als een intranet voor interne communicatie tussen personeelsleden, activiteit roosters, handboeken, protocollen, fotoboeken van bedrijfsuitjes, intern nieuws, API koppelingen tussen externe platformen voor het tonen van data binnen het intranet gemaakt.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken, wij gaan de uitdaging graag aan!

Misschien vind je dit ook interessant

Intranet

Naast websites en webshops, ontwikkelen wij ook andere toepassingen (op maat). Zoals onder andere een intranet. Een intranet is een privénetwerk binnen een organisatie waartoe enkel medewerkers toegang hebben.

Lees verder »
Google Partner Badge

Google Partner Badge

Vernieuwde Google Partner Badge Afgelopen zomer heeft het Google Partner programma een update gehad. De vereisten om de Google Partner-badge te bemachtigen zijn aangescherpt. De

Lees verder »

Handige links