Google Partner Badge

Google Partner Badge

Vernieuwde Google Partner Badge

Afgelopen zomer heeft het Google Partner programma een update gehad. De vereisten om de Google Partner-badge te bemachtigen zijn aangescherpt. De belangrijkste voorwaarden om Google Partner te worden zijn het behalen van de certificeringen, uitgaven en de prestaties van het bedrijf.

 

Afgelopen maand hebben wij de vernieuwde Google Partner Badge verdiend! Onder andere dankzij onze resultaatgerichte en rendementvolle Google Ads campagnes zijn wij nu een gecertificeerde Google Partner! De badge wordt toegekend als de campagnes in het portfolio van het bureau uitstekend presteren en blijven groeien. Google zelf zegt over haar Google Partners “De Google Partner-badge wordt uitgereikt aan bedrijven met diepgaande kennis van Google Ads-producten.

Nu onze badge binnen is, betekent dit natuurlijk niet dat wij stil zitten. De online wereld verandert continu en wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het digitale domein. Via het Google Partner programma hebben wij toegang tot uitgebreide Google product trainingen waardoor wij ons nóg beter kunnen specialiseren in andere expertises zoals SEO.

 

Waarom Google Ads?

Google Ads zijn een effectieve manier om meer websitebezoekers en conversies te genereren, én bovendien te zorgen voor meer merkbekendheid. Door de data steeds te monitoren en advertenties consequent bij te stellen wordt gezorgd dat pagina’s zo hoog mogelijk in de zoekresultaten staan. Zorg dus voor méér bezoekers en conversies, door campagnes slímmer te managen! 

 

Ben jij nu benieuwd geworden naar wat wij voor je kunnen doen? Neem snel en vrijblijvend contact met ons op, en dan gaan we samen aan de slag!

 

Misschien vind je dit ook interessant

Social Proof

Is jouw Webshop Social proof? Tegenwoordig is ‘social proof’ een veelgebruikte beïnvloedingstechniek. Je kunt eenvoudig laten zien hoe goed jouw producten scoren door simpelweg te

Lees verder »

Handige links