WordPress onderhoud voor meer veiligheid snelheid betrouwbaarheid

Het onderhouden van een WordPress website of webshop is iets wat nooit stopt. Een website of webshop die niet goed onderhouden is zal minder goed functioneren. De website of webshop wordt traag en zal veel lager scoren in zoekmachines zoals Google. Daarnaast wordt het voor hackers makkelijker om je website of webshop te hacken wanneer deze niet goed onderhouden is. Wij van Allround Web beschikken over de kennis en ervaring om jouw website volledig up-to-date te houden en bij te werken naar de laatste technieken en functies.

WordPress updatepakket

Wanneer je voor een update pakket kiest ben je verzekerd dat jouw website maandelijks wordt bijgewerkt op de laatste WordPress versie en plugins. Dit is belangrijk om daarmee de veiligheid en betrouwbaarheid van jouw website te waarborgen. Wij monitoren je website dagelijks en controleren op updates en werken deze maandelijks bij. Zodat jij geen omkijken meer hebt naar het onderhoud van je website. Je website is altijd up-to-date. 

€ 15,- per maand

Waarom Allround Web?

Snel schakelen

Snelle omschakeling en service zijn onze kernwoorden. De online wereld veranderd razendsnel. Allround Web groeit mee.

Betaalbaar

Een WordPress expert die betaalbaar is.

Full service webbureau

Jouw partner voor webdesign, WordPress development en online marketing strategieën.

Wat anderen zeggen

Onderhouden WordPress website

Wij van Allround Web bieden WordPress onderhoud. Vanaf slechts € 15,- per maand zorgen wij ervoor dat jouw website of webshop volledig bijgewerkt is naar de laatste maatstaven. Hierdoor voorkom je lekken in jouw systeem en behoud je een veilige en snelle omgeving. Allround Web controleert wekelijks jouw website en voert alle updates uit. Zo zorgen wij ervoor dat jouw website altijd up-to-date is en je geen zorgen hoeft te maken om het onderhoud van je website.

Aanvragen Wordpress Onderhoud