WordPress Onderhoud

Het onderhouden van een website of webshop is iets wat nooit stopt. Een website of webshop die niet goed onderhouden is zal minder goed functioneren. De website of webshop wordt traag en zal veel lager scoren in zoekmachines zoals Google. Daarnaast wordt het voor hackers makkelijker om je website of webshop te hacken wanneer deze niet goed onderhouden is. Wij van Allround Web beschikken over de kennis en ervaring om jouw website volledig up-to-date te houden en bij te werken naar de laatste technieken en functies.

Onderhouden WordPress website

Jouw website of webshop onderhouden is erg belangrijk voor het verloop van jouw website/webshop. WordPress is ontzettend populair, waardoor deze ook target wordt van mensen met kwade bedoelingen. Zorg ervoor dat jouw website/webshop volledig bijgewerkt wordt naar de laatste technieken en functies. Zo voorkom je dat hackers gemakkelijk binnen kunnen dringen en met jouw gegevens, of erger, aan de haal gaan.

Onderhoud service

Wij van Allround Web bieden jou een onderhoud service aan. Voor een vast bedrag per maand zorgen wij ervoor dat jouw website of webshop volledig bijgewerkt is naar de laatste maatstaven. Hierdoor voorkom je lekken in jouw systeem en behoud je een veilige omgeving. Allround Web controleert wekelijks jouw website of webshop en voert updates uit waar nodig. Zo zorgen wij ervoor dat jouw website altijd up-to-date is en je geen zorgen hoeft te maken om het onderhoud van je website/webshop.

Starter

Voor de startende website

Starter

Voor de startende website

Grow

Voor de startende website

Pro

Voor de startende website

Veel gestelde vragen

Er zijn een aantal redenen waarom het belangrijk is om je WordPress website regelmatig te onderhouden:

  1. Veiligheid: Door regelmatig onderhoud te doen, kun je ervoor zorgen dat je website veilig blijft. Dit betekent het installeren van beveiligingsplug-ins, het updaten van je website software en het verwijderen van eventuele kwetsbaarheden.
  2. Snelheid: Als je website te langzaam laadt, kan dit leiden tot een slechtere gebruikerservaring en een afname van het aantal bezoekers. Door regelmatig onderhoud te doen, zoals het verwijderen van onnodige bestanden en het optimaliseren van de database, kun je ervoor zorgen dat je website sneller laadt.
  3. Zoekmachineoptimalisatie: Door regelmatig nieuwe inhoud aan je website toe te voegen en bestaande inhoud te updaten, kun je ervoor zorgen dat je website beter gepositioneerd is in de zoekresultaten van zoekmachines. Dit kan leiden tot meer traffic en een hogere conversie.
  4. Gebruiksvriendelijkheid: Als je website niet goed functioneert, kan dit leiden tot frustratie bij je bezoekers. Door regelmatig onderhoud te doen, kun je ervoor zorgen dat je website soepel blijft werken en gemakkelijk te gebruiken is voor je bezoekers.
Het is aan te raden om je WordPress website regelmatig te onderhouden, afhankelijk van hoe vaak je de website gebruikt en hoeveel traffic je krijgt. Als je bijvoorbeeld een blog hebt met veel bezoekers, kan het handig zijn om je website wekelijks te onderhouden. Als je echter een kleinere website hebt met minder traffic, kan het voldoende zijn om de website maandelijks of zelfs minder vaak te onderhouden. Het is belangrijk om regelmatig onderhoud te doen om ervoor te zorgen dat je website soepel blijft werken en om eventuele problemen op te lossen voordat ze groter worden.

Er zijn verschillende werkzaamheden die tijdens WordPress onderhoud kunnen worden uitgevoerd, afhankelijk van de behoeften van je website en het gekozen pakket. Hier zijn enkele voorbeelden:

Het updaten van WordPress zelf, plug-ins en themes om ervoor te zorgen dat ze veilig en up-to-date zijn.
Het verwijderen van onnodige media en bestanden om de opslagruimte van je website te verminderen.
Het maken van back-ups van je website, zodat je deze kunt herstellen in het geval van problemen.
Het verwijderen van spam-comments en andere ongewenste inhoud.
Het optimaliseren van de database van je website om ervoor te zorgen dat deze snel laadt.
Het beveiligen van je website tegen hackers en andere online bedreigingen.