WordPress onderhoud – Ga zorgvuldig om met updates!

Wordpress onderhoud
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Tegenwoordig worden er heel veel websites gebouwd met wordpress. Het onderhoud is erg belangrijk en mag niet vergeten worden. Zodra dit eenmaal  vergeten word kunnen er namelijk verschillende problemen ontstaan.  U kunt bij ons terecht voor deze problemen en wij lossen ze voor u z.s.m. op.

Op tijd een update uitvoeren!

Als we het hebben over updaten van je website is het erg belangrijk om deze bij te houden. Updates zijn er namelijk voor het dichten van beveiligingslekken of voor het verbeteren/toevoegen van functionaliteiten. U kunt namelijk erg veel problemen krijgen als dit niet zorgvuldig word bijgehouden. Denk bijvoorbeeld aan dat uw site kan worden gehackt als gevolg. Dus is het tijd om uw website te updaten? Twijfel geen moment en voer dit z.s.m. uit. Heeft u geen idee van hoe dat moet? Ook daarmee kunnen wij u verder helpen. Maar wacht er niet langer mee..

U kunt het hele update-process vergelijken met bijvoorbeeld het overstappen van Windows XP naar Windows 7. Wanneer je lang achter loopt is dit op een gegeven moment niet meer te doen en moet je zelf een nieuwe website laten maken. De kosten voor het opnieuw laten maken van een website zijn vele male duurder dan het updaten van de site. Tijdens het updaten kunnen er verschillende dingen fout gaan. de site kan offline gaan doordat een update niet volledig uitgevoerd kan worden. Er zullen dan waarschijnlijk bestanden missen. wij kunnen deze fouten oplossen voor u!

Heeft u dus last van deze fouten? Of wilt u uw site laten updaten? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak en uw site word zorgvuldig ge-updated.

Wat kan er mis gaan tijdens het updaten?

Het meest voorkomende wat er fout gaan gaan is bijvoorbeeld door een fout code. Daardoor kan de website offline gaan. Als dit gebeurd kunt u contact met ons opnemen en zorgen wij er weer voor dat de fout code eraf gaat en de website z.s.m. weer online komt. Ook kan het mis gaan door dat een update niet volledig word uitgevoerd. Als de update niet voldoende tijd heeft gekregen om het uit te voeren kunnen er dus problemen optreden. Hij kan door andere omstandigheden worden geannuleerd of stop gezet worden waardoor hij dus de update niet volledig heeft uitgevoerd.

Updatepakket

Wij bieden ook update pakketten. Hiermee zorgen we ervoor dat de website altijd up-to-date blijft en voorkomen we de bovenstaande problemen. Dit is voor u gemakkelijk als u het zelf ingewikkeld vind om updates uit te voeren. Mochten er nou alsnog problemen optreden, twijfel niet en neem meteen contact met ons op voor verder eventuele vragen over het pakket zelf of over het des betreffende probleem.

 

Handige links