WEEKAANBIEDING

ondernemers opgelet

E-commerce is een snel groeiende business. Wij snappen dat het zwaar is nu alle fysieke winkels gesloten zijn. Nu de consumenten niet meer naar de stad kunnen voor een nieuwe outfit, een cadeau of een nieuwe gadget zijn deze consumenten veranderd naar digitale shoppers. Maar de kansen voor jouw webwinkel worden alleen maar groter! Allround web wil jou helpen deze kans aan te grijpen!

Wij helpen jou en bieden je een Launchpakket aan! Dit is een ideaal pakket voor starters. Wij maken voor jou een webshop met een unieke vormgeving, 5 volledig ingerichte pagina’s waar klanten online kunnen afrekenen. Dit bieden we je aan voor 750,- in plaats van 997 euro! Deze aanbieding is alleen deze week geldig!

Natuurlijk begrijpen wij dat jouw webshop zo snel mogelijk online moet staan. Vooral nu het met de versoepelingen van de maatregelen mogelijk is om een afhaalpunt te maken voor de online bestellingen! Wij garanderen dat we jouw webshop binnen 2 weken Online hebben staan, zodat jouw digitale klanten binnen de kortste keren weer bij je terecht kunnen!

Online besteld, snel afgehaald

– Afhaalpunt, Drive-through, Webshop
– De winkels zijn dicht, jouw Online shop niet!
– 24/7 Open! Jouw diensten blijven altijd draaien, ook na 6 uur!

Waarom Allroundweb?

Snel schakelen

Snelle omschakeling en service zijn onze kernwoorden. De online wereld veranderd razendsnel. Allround Web groeit mee.

Betaalbaar

Een maatwerk webshop die betaalbaar is.

Full service webbureau

Jouw partner voor webdesign, development en online marketing strategieën.

Bekijk ons werk