Realworks koppeling website

Allround Web is dé specialist in WordPress maatwerk. Zodoende hebben wij een plugin ontwikkeld die de makelaarssoftware Realworks koppelt met een WordPress website.

Realworks koppeling WordPress

Wordpress is een zeer gebruiksvriendelijk CMS (Content management systeem). WordPress geeft je ontzettend veel vrijheid in het ontwerpen van je website en is vrijwel met alle systemen te koppelen. Zodoende hebben wij een Realworks koppeling ontwikkeld voor WordPress websites. Een WordPress website in combinatie met onze Realworks koppeling is gebruiksvriendelijk voor de beheerder, makkelijk te optimaliseren voor zoekmachines (vindbaarheid in Google) en werkt goed op ieder apparaat! Interesse in onze Realworks koppeling? Bekijk de demo of neem contact op!

Waarom onze Realworks koppeling?

Wij van Allround Web hebben heel veel passie voor onze Realworks koppeling. Om die reden hebben wij de Realworks koppeling zo optimaal mogelijk ontwikkeld voor de integratie met een WordPress website. Doordat de objecten in aparte posttypes geladen worden, is sky the limit. Onze Realworks koppeling kent geen limieten. Of je nou wil filteren op ‘Energielabels’, of wil filteren op ‘Aantal kamers’, alles is mogelijk. Verder maken wij gebruik van de WordPress Action Scheduler. Op deze manier zal het importeren van de objecten in de website geen negatieve effecten hebben op de snelheid van de website. Wil je nou graag een Realworks koppeling voor de website? Wij van Allround Web staan voor je klaar!

Onze Realworks koppeling

Realworks Starter

149,- per jaar

Realworks Pro

199,- per jaar

Inbouw Service

vanaf 130,-

We implementeren de plug-in en integreren deze naadloos in binnen jouw website.

Geen WordPress website?

Heb je nou interesse in onze koppeling, maar momenteel nog geen WordPress website? Neem dan contact met ons op! Wij kijken graag met je mee naar de eventuele mogelijkheden en geven je graag vrijblijvend een offerte.

Maak jouw Realworks koppeling af!

Voor makelaars is het belangrijk dat ze de klanten zo goed mogelijk kunnen assisteren. Door bijvoorbeeld de zoekopdrachten van klanten op te slaan binnen het Realworks platform kun je de wens van een klant op een presenteerblaadje aanbieden. Verhoog jouw conversie en klanttevredenheid met onze extra koppelingen! Staat jouw gewenste maatwerk koppeling hier nou niet bij? Neem dan contact op, wij staan altijd open voor een samenwerking om een toevoeging te realiseren!

Zoekopdrachten opslaan in Realworks

79,- per jaar

Interactieve Google Maps integratie

Prijs op aanvraag

Nieuwbouw API

Prijs op aanvraag

We realiseren de Nieuwbouw API koppeling van Realworks en integreren deze in jouw website! Vragen? Neem contact op!

Iets anders?

Let's team up!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Mocht je een speciale wens hebben voor jouw koppeling tussen Realworks en WordPress, denken wij graag met je mee!