Website onderhoud voor meer veiligheid snelheid betrouwbaarheid

Het onderhouden van een website of webshop is iets wat nooit stopt. Een website of webshop die niet goed onderhouden is zal minder goed functioneren. De website of webshop wordt traag en zal veel lager scoren in zoekmachines zoals Google. Daarnaast wordt het voor hackers makkelijker om je website of webshop te hacken wanneer deze niet goed onderhouden is. Wij van Allround Web beschikken over de kennis en ervaring om jouw website volledig up-to-date te houden en bij te werken naar de laatste technieken en functies.

Onderhouden WordPress website

Jouw website of webshop onderhouden is erg belangrijk voor het verloop van jouw website/webshop. WordPress is ontzettend populair, waardoor deze ook target wordt van mensen met kwade bedoelingen. Zorg ervoor dat jouw website/webshop volledig bijgewerkt wordt naar de laatste technieken en functies. Zo voorkom je dat hackers gemakkelijk binnen kunnen dringen en met jouw gegevens, of erger, aan de haal gaan.

Onderhoud service

Wij van Allround Web bieden jou een onderhoud service aan. Voor een vast bedrag per maand zorgen wij ervoor dat jouw website of webshop volledig bijgewerkt is naar de laatste maatstaven. Hierdoor voorkom je lekken in jouw systeem en behoud je een veilige omgeving. Allround Web controleert wekelijks jouw website of webshop en voert updates uit waar nodig. Zo zorgen wij ervoor dat jouw website altijd up-to-date is en je geen zorgen hoeft te maken om het onderhoud van je website/webshop.

Updatepakket

Wat bieden wij aan in ons update pakket? Wanneer je voor een update pakket kiest ben je ervan verzekerd dat jouw website/webshop maandelijks wordt bijgewerkt op de laatste WordPress versie en plugins. Dit is belangrijk om daarmee de veiligheid en betrouwbaarheid van jouw website/webshop te waarborgen. Wij controleren maandelijks op deze updates en werken deze bij zodat jij geen omkijken meer hebt naar het onderhoud van je website. Je website/webshop is altijd up-to-date. Voor een vast bedrag per maand onderhoudt Allround Web jouw website/webshop.

Wat anderen zeggen